Om invisible antislip för golv och badkar

Invisible antislip är ett långvarigt halkskydd för våta golv av kakel, klinkers och betong. Invisible antislip ger kakel och klinkerytor helt nya egenskaper. Det syns inte efter behandlingen och lämnar ingen yta som snabbt slits bort.

Halkskyddseffekten uppnås genom att vätskan i invisible antislip etsar sig fast i stenmaterialet som behandlas. Efter behandlingen ser ytan ut precis som innan. Den enda skillnaden är att du inte längre halkar på den.

Livslängd

Produkten är djupverkande 1-2 mm ner i materialet vilket innebär att invisible antislip har lång livslängd då man måste slita stenen 1-2 mm innan effekten upphör.

Varför invisible antislip?

Genom att välja invisible antislip som halkskydd får man en kostnadseffektiv förbättring av gamla och nya golv. Priset blir ca 10-20% av nyproduktionspris.

Applicering

Invisible antislip appliceras snabbt på befintligt golv. Sprid ut flaskans innehåll på önskad yta och låt verka i 40 minuter. Därefter är ytan halkfri, även när den är våt.

Användningsområden

Invisible antislip fungerar utmärkt på de flesta sten- och klinkergolv som kommer i kontakt med vatten. Exempel på användningsområden: i köket, tvättstugan, på uteplatsen, kring poolen eller andra områden där kakel, klinkers eller betong används.

Miljö

Invisible antislip är miljöanpassat enligt gällande normer inom EU och USA.